Laadukas tierakennus, maatalouskoneet sekä turvetuotanto

TuomiTurve ja Kone Oy palvelee laadukkaan tierakennuksen, maatalouslaitteiden ja korjauspalvelujen sekä turvetuotannon aloilla. Tutustu palveluihimme!

Tietyöt

Huonokuntoisen öljysoratien muuttaminen soratieksi on hyvä vaihtoehto etsittäessä säästöjä sekä halutessa helpottaa teiden hoitoa. Murskauksen jälkeen tietä voidaan taas hoitaa ja tasoittaa olosuhteiden mukaan, kuten sorateitä yleensä. Käytössämme on ainoana Suomessa FAEn järein traktorikäyttöön suunniteltu jyrsin FAE MTH225, jonka työleveys on 230 cm. Asiakaskuntamme koostuu tietyösektorilla valtakunnallisesti lähinnä julkisen sektorin toimijoista, kuten kunnista. Myös muut teiden kunnostustyöt hoidamme asiantuntevasti. Lue lisää tietyöpalveluistamme!

Maatalouskoneet ja korjauspalvelu

TuomiTurve ja Kone Oy tarjoaa erilaiset maatalouslaitteet ja -koneet sekä niiden korjauspalvelut. Valikoimistamme löytyvät mm. hakekärryt, rehukärryt, maansiirtolavat, traktorin peräkärryt ja paljon muuta! Myymämme koneet valmistamme pääsääntöisesti omalla metallipajallamme. Meiltä saat myös esimerkiksi kuorma-autojen päällirakenteet sekä hydrauliikkaletkut ja -tarvikkeet!

TuomiTurve ja Kone Oy myös korjaa ja huoltaa maatalouslaitteet ja -koneet ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti.
Tutustu koneisiimme ja niiden korjauspalveluihimme!

Turvetuotanto

Nostamme palaturvetta omalta noin 40 hehtaarin suoalueeltamme Halsualta. Turvetuotannnon asiakaskuntamme muodostavat pääosin suuret voimalaitokset.
Tutustu turvetuotannon palveluihimme!

Muut palvelut

Meiltä saat tarvitessasi myös mm. lavettikuljetukset ja muut kuljetuspalvelut koko maahan. Kysy myös maanrakennuspalveluja!

Meiltä asiantuntevat tiepalvelut, turvetuotannon palvelut sekä maatalouskoneet ja niiden korjauspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Tietyöt
  •  Maatalouskoneet ja niiden korjaus
  •  Turvetuotanto

Kerro meistä kavereillesi