Palvelut

Laadukas tierakennus, maatalouskoneet sekä turvetuotanto

TuomiTurve ja Kone Oy palvelee laadukkaan tierakennuksen, maatalouslaitteiden ja korjauspalvelujen sekä turvetuotannon aloilla. Tutustu palveluihimme!

Tietyöt

Huonokuntoisen öljysoratien muuttaminen soratieksi on hyvä vaihtoehto etsittäessä säästöjä sekä halutessa helpottaa teiden hoitoa. Murskauksen jälkeen tietä voidaan taas hoitaa ja tasoittaa olosuhteiden mukaan, kuten sorateitä yleensä. Käytössämme on ainoana Suomessa FAEn järein traktorikäyttöön suunniteltu jyrsin FAE MTH225, jonka työleveys on 230 cm. Asiakaskuntamme koostuu tietyösektorilla valtakunnallisesti lähinnä julkisen sektorin toimijoista, kuten kunnista. Myös muut teiden kunnostustyöt hoidamme asiantuntevasti. Lue lisää tietyöpalveluistamme!

Maatalouskoneet ja korjauspalvelu

TuomiTurve ja Kone Oy tarjoaa erilaiset maatalouslaitteet ja -koneet sekä niiden korjauspalvelut. Valikoimistamme löytyvät mm. hakekärryt, rehukärryt, maansiirtolavat, traktorin peräkärryt ja paljon muuta! Myymämme koneet valmistamme pääsääntöisesti omalla metallipajallamme. Meiltä saat myös esimerkiksi kuorma-autojen päällirakenteet sekä hydrauliikkaletkut ja -tarvikkeet!

TuomiTurve ja Kone Oy myös korjaa ja huoltaa maatalouslaitteet ja -koneet ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti.
Tutustu koneisiimme ja niiden korjauspalveluihimme!

Turvetuotanto

Nostamme palaturvetta omalta noin 40 hehtaarin suoalueeltamme Halsualta. Turvetuotannnon asiakaskuntamme muodostavat pääosin suuret voimalaitokset.
Tutustu turvetuotannon palveluihimme!

Muut palvelut

Meiltä saat tarvitessasi myös mm. lavettikuljetukset ja muut kuljetuspalvelut koko maahan. Kysy myös maanrakennuspalveluja!

Meiltä asiantuntevat tiepalvelut, turvetuotannon palvelut sekä maatalouskoneet ja niiden korjauspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  Tietyöt
  Maatalouskoneet ja niiden korjaus
  Turvetuotanto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TuomiTurve ja Kone Oy
Karvosentie 18
69570 KARVONEN

Y-tunnus: 2112655-0
Puh: 040 756 7103

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TuomiTurve ja Kone Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa