Palvelut » Tietyöt

Teiden pinnoitteiden murskaus ja jyrsintä

Toteutamme teiden pinnoitteiden murskausta/jyrsintää eli murskaamme öljysorateiden pinnat ja muutamme tien sorapintaiseksi tieksi. Myös muut teiden kunnostustyöt hoidamme asiantuntevasti.

Asiakaskuntamme koostuu tietyösektorilla lähinnä julkisen sektorin toimijoista, kuten kunnista. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea.

Milloin tie kannattaa muuttaa soratieksi?

Pinnoitteiden murskaus on yleistynyt teiden kunnossapitomäärärahojen vähenemisen myötä. Huonokuntoisen öljysoratien muuttaminen soratieksi onkin hyvä vaihtoehto etsittäessä säästöjä sekä halutessa helpottaa teiden hoitoa. Pinnan rikkominen voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun tie kärsii roudasta ja sirotepinnasta joudutaan paikkaamaan toistuvasti syntyneitä reikiä. Murskauksen jälkeen tietä voidaan taas hoitaa ja tasoittaa olosuhteiden mukaan, kuten sorateitä yleensä.

FAE

Toteutamme murskaus- ja jyrsintätyöt ammattitaitoisesti ja laadukkaalla kalustolla. Käytössämme on ainoana Suomessa FAEn järein traktorikäyttöön suunniteltu jyrsin FAE MTH225, jonka työleveys on 230 cm. Jyrsimellä rikotaan vanha sirote ja tehdään tien pintakerrokseen tasalaatuinen materiaali - korkealaatuinen työnjälki takaa tielle tiiviin sorapinnoitteen. Käsiteltävää materiaalia ei tarvitse erikseen irrottaa vaan suurihalkaisijainen rumpu pystyy murskaamaan materiaalia suoraan jopa 50 cm:n syvyydeltä.

Työjärjestys

Liikennettä ei yleensä tarvitse pysäyttää työn aikanakaan, vaan se sopii kulkemaan vapaana olevalla ajoradalla. Isoimmat kivet nostetaan ensin tienpenkasta kaivinkoneella syrjään. Tämän jälkeen tiekarhulla nostetaan pinnoite karholle tien puolisko kerrallaan. Kun tien puoliskot on murskattu, tehdään tiekarhulla tarpeelliset kallistukset ja jyrätään tie tiiviiksi. Sen jälkeen tie on liikennöitävissä.

Urakkasopimus sisältääkin yleensä juuri pinnoitteen murskauksen, tien muotoilun ja jyräyksen. Työ tehdään metrihinnalla.

Referenssit

Tietöiden referenssejämme ovat mm.:

  • Destia
  • YIT
  • Kunnat

Sora miehen tiellä pitää - ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  Tietyöt
  Maatalouskoneet ja niiden korjaus
  Turvetuotanto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TuomiTurve ja Kone Oy
Karvosentie 18
69570 KARVONEN

Y-tunnus: 2112655-0
Puh: 040 756 7103

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TuomiTurve ja Kone Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa